Rosa Salvaje

28 Feb, 2017

Mesec ljubavi

— Autor rosasalvaje @ 15:54

Un mes del amor!

 Pa, dragi moji, srećan vam mesec ljubavi!

Pitam se zašto baš februar... Možda zato što je to mesec sa najmanje dana. Od njega zavisi da li je godina „prosta“ ili „prestupna“... Kad bolje i razmislim ima i logike... Koliko ljubavi – toliko muzike... Na žalost.

 

 -          Ćomi, daj jednu kafu, usamljenost je opasna stvar. Zapravo, zarazna je. Kad postigneš potpuni mir, tj Zen, ne želiš više da se bakćeš s ljudima.

-          Rosa, je l to znači da si odustala od Rikarda?

-          A ne, ne, vidiš, zato sam došla sad kod tebe da popijem kafu. Zarazna sam ja sa mnogim drugim stvarima, samo mi još to fali. Nego, Ćomi, mnogo si mi lepa danas.

-          Ma, gde sam lepa. Sustižu me godine.. Bliže se tridesete. 

-          Ma, daaaj, godine su samo broj. Rodila si se da bi umrla. Šta se onda žališ, ne razumem?!

-          Jao, kad tako kažeš. Šta misliš da idem malo na botoks, vidi mi ove bore. 

-          Ih, pa posle preteraš, pa te budući muž tuži. 

-          Kako? 

-          Pa, lepo. Nisi čula? Tužio jedan Japanac svoju ženu da ga je obmanula. To ti je trenutno hit vest tamo. Rodila mu ružno dete, veliki nos, uši, zrikave oči, i da ne nabrajam... Tuga... A ona.. kad je pogledaš kao mis Japana. Prelepotica... Samo što se zanela tako malo s botoksom i ostalim čudima, sise, dupe, ovo ono i tako to. 

-          Hmmm...  – zamislila se Ćomika, pa dubokoumno gleda u plafon. 

-          I pitaš se šta ti je činiti? Evo, Rosa će da ti kaže. Pre nego što se udaš ili rodiš decu, upoznaš familiju. To ti je ono „mast du“. Nisu naše babe bile glupe. Elem, sedneš pored babe ili tetke neke, analiziraš prvo familiju, pregledaš slike iz detinjstva. Uveriš se da li je to taj dečko koga si zavolela, molim lepo. Nama je ovde malo lakše od muškaraca. Zamisli kako je tek njih lako prevariti kada razmišljaju drugom glavom. Posle im kriv djavo što imaju ružnu decu. Ja ću mog Rikarda odmah kod moje familije. Da vidi on kako mi ne patimo od psihičkih problema, mi prosto uživamo u tome. 

-          Ti stvarno nisi normalna. 

-          Pa, to ti kažem. Hahahhaha. Za to mi i ne treba slika iz detinjstva, to se vidi na pola jedan odmah. 

-          I, Rosa, kako je bilo na skijanju? 

-          Ma, šta kako je bilo. Bilo je J Zezali su me u firmi da dobro otvorim oči, da slučajno ne proleti pored mene Rikardo, a kad ga vidim da se bacim pred njim. I usput mu tražim sliku iz detinjstva, onako ležeći. A onda da im svima u firmi pošaljem poruku s lozinkom: „Or'o pao. Or'o pao“!! 

 

I kao što možete da pretpostavite, ništa od toga nije bilo... A februar je proleteo...

  

I jeste li već spalili slike iz detinjstva? Ako niste, pohitajte, ponoć samo što nije stigla!!

 

Ljubi vas i voli vaša

Rosa Salvaje


Komentari

 1. This is really a great stuff for sharing. Thanks for sharing.

  Autor Nortreadmillsaudit.com — 13 Jan 2018, 13:46

 2. This a good way to appreciate the teacher as they put their efforts to train students. UK dissertation Writers appreciates the teachers.

  Autor assignmentassistant.xyz — 13 Jan 2018, 12:26

 3. Great Information,it has lot for stuff which is informative.I will share the post with my friends.

  Autor thecasesolution.com — 05 Dec 2017, 10:51

 4. John arnold is an academic writer of the Dissertation-Guidance. Who writes quality academic papers for students to help them in accomplishing their goals.

  Autor MathCad Online help — 05 Dec 2017, 10:49

 5. i am surely satisfied i've located this records. in recent times bloggers submit only about gossips and internet and this is truely irritating. that is what I need. thank you for retaining this internet site, I might be travelling it.

  Autor write my paper — 29 Avg 2017, 08:21

 6. I am really glad I've found this information. Nowadays bloggers publish only about gossips and internet and this is really frustrating. this is what I need. Thanks for keeping this website, I will be visiting it.

  Autor management assignment — 07 Jun 2017, 10:50


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me